Bästa julaftonen på länge

Julaftonen igår var toppen. Det var god mat i form av julbord, kakor & gröt, det var massa trevliga människor, sång & mys. Sen julklapparna var inte fy ska de heller. Och som topp så kom det SNÖ! Stora vita flingor dalade ner halva julaftonen & täckte marken som ett vitt täcke.

Första delen av julaftonen spenderades hemma hos Mormor med julbord & Kalles jul. Fick även två kuvert med pengar av Mormor & Egon. Najs. Vid fem åkte vi ner till blekinge igen, till Camilla det här året. Dom hade pyntat jättefint & vi kom lagom till kvällens andra fika.

Efter fikat så var det dags för läsning av julevangeliet och sedan julklapps utdelning. Jag fick en massa fina saker som en bok om massage, en bok om hur man tillverkar egen naturkosmetika, keramikmuggar, två osthyvlar, en massa pengar, kläder, ett korsordslexikon, lite serier & slutligen ett present kort till en systemkamera på expert! =D

Vi stannade hos Camilla till 23 ungefär, och där sjöng vi & spelade en massa julsånger, jättemysigt var det Vi åt även gröt & drack hjortronglögg, gott! Tyvärr blev farmor sjuk så hon fick gå & lägga sig & vila, men hon blev bättre sen.

Vid halv tolv var jag på högmässan i Vissefjärda kyrka. Det var vackert med mycket sång & musik. Jag tände där ett ljus & sände en tanke till dem behövande.

God fortsättning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0