Wet style

Idag har jag varit hos sjukgymnasten för min rygg. Diagnosen blev överrörlig i armbågar, knän & rygg & knappt rörlig alls i fingrarna. Kul. Nu har jag fått små roliga hemövningar att träna på tills nästa gång. Eller roliga & roliga, dem ser förmodligen roliga ut. V. var med mig som sällskap. När jag var påklädd & klar igen fick vi idén att gå in till stan. Vilket vi också gjorde.

Jag har syndat. Jag har lovat mig själv att aldrig gå in på Lidl, vilket jag idag gjorde för V. skulle dit och köpa Chips & annan nyttig mat.  Fy på mig, men den var inte så hemsk som jag hade föreställt mig, bara väldigt kulört.
Jag bara måste citera Viola. Vi gick och pratade om frukter som hon gillar/ogillar. Då sa hon så här: "Jag gillar syfilis, min moster har alltid det hemma"  Hon menade i själva verket den lilla frukten fysalis. Det lät verkligen extremt kul(För er som inte vet så är syfilis en könssjukdom). Men visst, alla har vi ju olika smak, Viola;)..

Kvällen har spenderats i bowlinghallen tillsammans med J. Det gick sämst på bowlingen, mitt bästa var 101! Det är så att man skäms. När vi sedan skulle åka hem uptäckte vi att det var fulla pådrag bakom restaurangen. Ett vattenrör hade sprungit läck. Det var en 5 cm djup vattenpöl som täckte åtminstone halva golvet. Så det var bara till att hugga tag i en bunke & hjälpa till att skopa vatten i bunkar. Mycket vatten blev det. Sen kom Emmaboda VVS och räddade läget med en vattendammsugare. Visste inte att det fanns såndana. Najs uppfinning.

Syfilis?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahah , jo fylilis frukten ser god ut. Nästan så att man blir sugen på den ju :P Hahah ne men det är inte lätt, det låter ju nästan likadant också =)

2008-12-09 @ 21:04:13
URL: http://werisblogg.blogg.se/
Postat av: jeanette

å va kul med bowling! Sussa gott sen. Kram

2008-12-09 @ 22:49:50
URL: http://sunstreet21.devote.se
Postat av: Danielle

Hahaha, "tycker om syfilis.." det låter nästan som något jag skulle råka säga! x)

varför skule du aldrig gå in på lidl?

2008-12-09 @ 22:50:19
URL: http://iamdanielle.blogg.se/
Postat av: victor

Hej,Jag skriver om åldrandet och hur vi ska göra för att besegra åldrandet och leva i tusentals år, Åldrandet är en sjukdom som dödar massvis med gamla människor varje dag,alldeles i onödan har det visat sig.Kolla gärna in min blogg:)

2008-12-09 @ 22:58:10
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: Danielle

Kan inte du länka min blogg här, så länkar jag din på min..! :P <3

2008-12-10 @ 15:26:30
URL: http://iamdanielle.blogg.se/
Postat av: Viola

Nej jag gillar INTE psylalis. eller syfilis heller för den delen. Har dock inte provat, men det låter inte så lockande.

2008-12-10 @ 22:19:58
URL: http:// violiejolie.blogg.se/
Postat av: Natali

ÅÅÅH dom är så goa :D! ligger jämt en sån på cafe tre g's syndigt orgasmliknande choklad tårta :D:D

2008-12-12 @ 18:33:24
URL: http://bajamajaporr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0